Een nieuwe kachel kopen?

U wil een kachel kopen tegen een scherpe prijs?

Ik help u met de keuze van uw kachel. Indien u dat wenst gaan we samen naar een groothandel in kachels. Daar staan alle modellen tentoongesteld. De meeste kachels werken effectief, zo kan u meteen ook de warmte ervaren. Op die manier kan u de juiste kachel kiezen.

Een kachelbuis laten plaatsen?

Ik heb 25 jaar ervaring in het leveren en plaatsen van kachelbuizen. U kan bij mij terecht voor kachelbuizen voor verschillende soorten kachels en stoven, ook kachelbuizen voor CV-ketels.

Soorten kachels

Gaskachels

Gaskachels zijn de laatste jaren veel veranderd en verbeterd. Gaskachels zijn zuinig en geven snel veel warmte.

Ik ben gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van gaskachels.  U kan ook bij mij terecht om uw gaskachel te laten inbouwen in bestaande constructies. Deze werk ik af tot een mooi geheel.

Houtkachels

Een houtkachel in werking is een plezier om naar te kijken. Een houtkachel zorgt voor veel warmte en een gezellige sfeer.

Ik ben gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van houtkachels. U kan ook bij mij terecht om uw houtkachel te laten inbouwen in bestaande constructies. Deze werk ik af tot een mooi geheel.

Mazoutkachels

Ik ben gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van mazoutkachels. U kan ook bij mij terecht om uw mazoutkachel te laten inbouwen in bestaande constructies. Deze werk ik af tot een mooi geheel.

Kachel diensten

Onderhoud alle merken kachels

Heeft uw kachel een onderhoud nodig? U kan bij mij terecht voor onderhoud aan alle kachels, ook al hebt u uw kachel niet bij mij aangekocht.

Herstellingen alle merken kachels

Is uw kachel defect en moet deze hersteld worden? Is er een defect aan de rooster, vlamplaat, electronica (ventilatoren,…) of nog iets anders?

U kan bij mij terecht voor alle herstellingen aan uw kachel, ook al is die niet bij mij aangekocht.

Dringende herstellingen worden binnen 24u uitgevoerd!

Leveren en plaatsen van kachels

Nadat u de kachel volgens uw wensen hebt gekozen, kom ik deze leveren en plaatsen. Afhankelijk van de situatie plaats ik ook een glazen of een stalen vloerplaat.

Tevens verzorg ik de installatie van het rookgaskanaal of de schouwbuizen. (linken naar pagina over schouwen)

Natuurlijk wordt alles proper afgewerkt.

 

Contacteer mij voor een gratis en vrijblijvende offerte te plaatse.